Home
Facebook
Autobedrijf Pesie
Albert Heijn / Jan Schuurhuis
Padelbouw
Van Diepen

Jeugdpagina van BASTennis.nl

Hallo allemaal,
 
Vorig jaar was het al echt voorjaar aan het worden eind februari, dit jaar is het weer  de grootste tegenstander waardoor we al enkele malen niet de baan konden omdat er sneeuw lag of omdat het gewoon te hard regende.  We hebben dus  mooie dagen afgewisseld met hele beroerde dagen tenminste wat het weer betreft, maar langzamerhand zit de winter er bijna op dus komen de tennisactiviteiten er weer aan.
 
Als ervoor de jeugd wat te doen is krijgen jullie het via de mail weer op tijd  te weten.
Vol goede moed gaan we het nieuwe seizoen in, en Wij van de jeugdcommissie zijn dan ook erg blij dat Claudia,  Dennis Kloosterman heeft gestrikt om de commissie te versterken.  Niet zomaar iemand maar wel de clubkampioen van 2014. Bij de heren single A.   een topper dus.
 
Het nieuwjaarstoernooi hebben we op de eigen banen gespeeld, het was schitterend weer en er kwamen aardig wat kinderen om enkele  potjes te tennissen, tennisspelletjes te doen en natuurlijk patatjes te eten.  De kinderen mochten ook een vriendje of vriendinnetje meenemen en daar was dankbaar gebruikt van gemaakt.
 
Ook dit jaar staan er weer enkele activiteiten op het programma,  zoals bij het pinkstertoernooi zullen we weer van de partij zijn, en ook gaan we proberen de clubkampioenschappen nieuw leven in te blazen, zodat we in 2015 ook kampioenen bij de jeugd kunnen vermelden.
 
Het altijd leuke Mini/Maxi toernooi  krijgt natuurlijk een vervolg, en zo staan er weer leuke activiteiten op het programma.
 
Rest mij namens de 3 koppige commissie iedereen een leuk en sportief seizoen te wensen.
 
De Jeugdcommissie.
Claudia, Dennis en Carl.
jeugdcie@bastennis.nl
 

Albert Heijn / Jan Schuurhuis
Albert Heijn / Jan Schuurhuis - Biddinghuizen - bezoek website


Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat